עוגת גבינה תות עם רוטב ברי כפול
מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו פירורי שוקולד, ביצים, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. נסו גרנולה-וופלים מחיטה מלאה עם רוטב ברי כפול, מלון טרי עם קרם מסקרפונה ורוטב ברי כפול, ו עוגת גבינה עם שוקולד כפול עם רוטב פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 149°. Spray 9 אינץ ' מחבת springform עם ספריי בישול.
מפזרים פירורים על תחתית המחבת.
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה.
הוסף 2/3 כוס סוכר וביצים; הכה על בינוני על 2 דקות או עד חלקה.
מוסיפים יוגורט וקמח; לנצח על מהירות נמוכה עד חלקה. בזהירות להפיץ את הבלילה על פירורים במחבת.
אופים 1 hr 15 דקות עד 1 hr 25 דקות או עד עוגת גבינה מוגדר 1 1 1/2 אינץ ' מקצה ומרכז הוא מעט jiggly. (אין להכניס סכין כדי לבדוק עבור doneness כי חור יכול לגרום עוגת גבינה לפצח.) לכבות תנור; מגניב בתנור 30 דקות עם דלת סגורה.
הסר מהתנור; הפעל סכין סביב הצד של המחבת כדי לשחרר. מגניב על קירור מדף 30 דקות. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 3 שעות. להסיר בזהירות את הצד של פאן.
בינתיים, במעבד מזון, במקום פטל 3 כפות סוכר. כיסוי, תהליך עד חלקה.
רסס רוטב על טריזים של עוגת גבינה; למעלה עם תותים. חנות מכוסה במקרר.