עוגת גבינה תפוח קינמון
, המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 356 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל בישול מהיר, סוכר חום, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת הגבינה הידועה לשמצה של אבי או קינמון-עוגת גבינה תפוחים, אפל קינמון כוסות גבינה, ו עוגת גבינה קינמון תפוח (אור) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה חמאת שמנת וסוכר חום עד שהם בהירים ותפוחים. מוסיפים בהדרגה קמח, שיבולת שועל, אגוזי מלך וקינמון עד לקבלת תערובת אחידה. לחץ על החלק התחתון ו-1-1 / 2 אינץ'. עד הצדדים של 9-ב משומן. תבנית קפיצית.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 10 דקות או עד להתייצבות. מצננים על רשת.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת עד שהיא תפוחה. מקציפים חלב ומיץ תפוחים להתרכז עד חלקה.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד (הבלילה תהיה דקה).
יוצקים לתוך קרום. מחזירים את התבנית לתבנית.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מקררים לילה.
במחבת גדולה מבשלים ומערבבים תפוחים בחמאה על אש בינונית עד שהם רכים פריכים, כ -5 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר. מסדרים מעל עוגת גבינה.
בסיר קטן שלבו את עמילן התירס, הקינמון ותרכיז המיץ עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה או עד מעובה. מיד מברישים מעל תפוחים. מקררים במשך שעה 1 או עד מקורר. מקררים שאריות.