קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה תפוח קינמון

עוגת גבינה תפוח קינמון
, המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 356 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל בישול מהיר, סוכר חום, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת הגבינה הידועה לשמצה של אבי או קינמון-עוגת גבינה תפוחים, אפל קינמון כוסות גבינה, ו עוגת גבינה קינמון תפוח (אור) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה חמאת שמנת וסוכר חום עד שהם בהירים ותפוחים. מוסיפים בהדרגה קמח, שיבולת שועל, אגוזי מלך וקינמון עד לקבלת תערובת אחידה. לחץ על החלק התחתון ו-1-1 / 2 אינץ'. עד הצדדים של 9-ב משומן. תבנית קפיצית.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
אגוזי מלךאגוזי מלך
חמאהחמאה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
קערהקערה
2
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים בחום של 325 מעלות למשך 10 דקות או עד להתייצבות. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
4
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת עד שהיא תפוחה. מקציפים חלב ומיץ תפוחים להתרכז עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוחיםתרכיז מיץ תפוחים
גבינת שמנתגבינת שמנת
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד (הבלילה תהיה דקה).
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
6
יוצקים לתוך קרום. מחזירים את התבנית לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
7
אופים בחום של 325 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מקררים לילה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
סכיןסכין
מחבתמחבת
8
במחבת גדולה מבשלים ומערבבים תפוחים בחמאה על אש בינונית עד שהם רכים פריכים, כ -5 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר. מסדרים מעל עוגת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
בסיר קטן שלבו את עמילן התירס, הקינמון ותרכיז המיץ עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה או עד מעובה. מיד מברישים מעל תפוחים. מקררים במשך שעה 1 או עד מקורר. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
קינמוןקינמון
תפוחתפוח
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב