עוגת גבינה תפוח קציר
עוגת גבינה תפוח קציר היא קינוח שמגיש 16. תמורת $1.18 למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 390 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -28 גרם שומן . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם יש לכם חמאה, תפוחים חמים, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 14% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: עוגת גבינת קציר תפוחים , עוגת גבינה קציר דלעת ולחם קציר תפוחים .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים פירורי קרקר וסוכר; מערבבים פנימה חמאה. לחץ על התחתית ו-1-1/2-in. במעלה הצדדים של 9 אינץ' משומן. תבנית קפיצית.
אופים ב-325 מעלות למשך 10 דקות. מצננים על רשת. טורפים בקערה גבינת שמנת ו-1 כוס סוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
להוסיף ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
מוסיפים את מיץ הלימון, 3 כפיות הקינמון והוניל; מקציפים רק עד לתערובת אחידה. בקערה זורקים את התפוחים עם יתרת הסוכר והקינמון. מסדרים תפוחים על הקרום.
מניחים 1 כפית מלית גבינת שמנת כל אחת בשלוש קערות; גוון אחד אדום, אחד ירוק ואחד כתום (מערבבים אדום וצהוב).
מורחים את שאר המילוי על התפוחים.
מניחים כל צבע של מילוי במאפה נפרד או בשקית ניילון; לחתוך חור קטן בפינת התיק. מקטרים עלה אחד מכל צבע במרכז עוגת הגבינה.
אופים ב-325 מעלות למשך 60-65 דקות או עד שהמרכז כמעט מתייצב. מצננים על רשת במשך 10 דקות. העבירו בזהירות סכין סביב קצה התבנית כדי להשתחרר; מצננים שעה אחת יותר. מקררים למשך הלילה.
הסר את דפנות המחבת. שומרים במקרר.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
ניתן לשלב עוגת גבינה עם ריזלינג בציר מאוחר, למברוסקו דולצ'ה וסוטרנס. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. הריזלינג המאוחר של שאטו שנטל עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-21 דולר לבקבוק.
![שאטו שנטל ריזלינג קציר מאוחר]()
שאטו שנטל ריזלינג קציר מאוחר