עוגת גבינה תפוח שקדים
והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל של 415 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם קינמון טחון, סוכר, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת גבינה תפוחים, עוגת הגבינה הידועה לשמצה של אבי או קינמון-עוגת גבינה תפוחים, ו סיידר תפוחים קשה משך כריכי עוף לברביקיו עם סלט תפוחים שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו את הקמח והסוכר; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים. לחץ על החלק התחתון ו-1-1 / 2 אינץ'. עד הצדדים של 9-ב משומן. תבנית קפיצית; זין במזלג.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 10 דקות או עד שהם רכים אך מוגדרים. מצננים על רשת.
מורחים בזהירות ריבה על קרום. למילוי, בקערה גדולה, היכו גבינת שמנת וסוכר עד חלקה.
מוסיפים ביצים ווניל; מקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מורחים על ריבה. לציפוי, שלבו את הסוכר והקינמון בקערה גדולה.
מוסיפים תפוחים וזורקים למעיל. כף מעל מילוי.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 55-60 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מקררים לילה.