עוגת גבינת שמנת אוכמניות מתוקה
עוגת גבינת שמנת אוכמניות מתוקה דורשת על 3 שעות ו-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-15 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. אם יש לכם קמח, פקאן, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, אוכמניות-עוגות אוכמניות עם ציפוי גבינת שמנת אוכמניות, ו לחמניות אוכמניות + ציפוי גבינת שמנת אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
מערבבים קמח, פקאן, ומרגרינה בקערה. לחץ על הבצק לתבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ ' כדי ליצור קרום.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ -30 דקות. אפשר לקרום להתקרר לחלוטין.
בינתיים, לחמם אוכמניות, סוכר, קורנפלור, ו 1 כפית מיץ לימון בסיר על חום בינוני עד פירות יער מתפוצצים ומיץ מתעבה, על 10 דקות. אפשר לרוטב אוכמניות להתקרר לחלוטין.
מקציפים גבינת שמנת עד רכות.
מוסיפים חלב מרוכז ממותק ומערבבים היטב. מערבבים במיץ לימון 1/3 כוס.
יוצקים גבינת שמנת מילוי לקרום מקורר ומפיצים רוטב אוכמניות על גבינת שמנת. צ ' יל במקרר לפחות 2 שעות לפני ההגשה.