עוגת גבינת שמנת עם אפרסקים ואוכמניות
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם תמצית שקדים, פילדלפיה-מותג גבינת שמנת, ריבת אפרסק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חטיפי אפרסקים וקרם, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו אפרסקים וקאפקייקס גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. חמאה 10 אינץ ' קוטר צלחת עוגת זכוכית. מערבבים חמאה ותמצית בקערה בינונית.
מערבבים בפירורים. לחץ על תערובת פירור מעל הצדדים התחתון ומעלה של צלחת מוכנה.
אופים קרום עד רק זהב, על 8 דקות. קרום מגניב לגמרי.
תערובת גבינת שמנת במעבד עד חלקה.
מוסיפים סוכר, שמנת, תמצית וניל ותמצית שקדים ומערבבים עד חלקה מאוד, מדי פעם מגרד את הצדדים של הקערה.
מורחים מילוי קרום מוכן. מקררים עד מילוי מוצק, על 2 שעות. (ניתן להכין 1 יום קדימה. לכסות ולשמור בקירור.)
סדר פרוסות אפרסק סביב קצה העוגה. סדר blackberries במרכז.
מברשת ריבה חמה בקלילות מעל פירות זיגוג. מקררים את העוגה עד 3 שעות.