קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

עוגת גביע חמאת בוטנים

עוגת גביע חמאת בוטנים
, המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 806 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 61 גרם של שומן כל אחד. 2410 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הוופלים שוקולד בקערה של מעבד מזון ודופק עד העוגיות הם כתושים לתוך פירורים אחידים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים את החמאה המומסת והדופק במשך 15 שניות, מגרדים את הצדדים של הקערה, ודופק במשך 5 שניות נוספות, עד הפירורים מצופים באופן שווה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
יוצקים את התערובת לתוך צלחת העוגה ולחץ על הפירורים כדי ליצור קרום אפילו לאורך החלק התחתון והצדדים של הצלחת. תירגע לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
4
מקציפים חצי שמנת כבדה לפסגות רכות ושמורה במקרר. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף, להוסיף את גבינת שמנת, סוכר קונדיטור, ומלח ומלח לטאטא עד חלקה (תצטרך לגרד את הצדדים של הקערה מספר פעמים כדי להוציא את הגושים).
מרכיבים שתצטרך
2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מוסיפים את חמאת הבוטנים ומקציפים עד שהתערובת משולבת לחלוטין וחלקה (היא תהיה עבה מאוד).
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
להוסיף 5 אונקיות של קצפת להקציף לשלב לחלוטין (זה עדיין יהיה עבה, רק קצת פחות).
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
יוצקים את התערובת לתוך קרום העוגה מוכן להחליק את החלק העליון שטוח עם מרית אופסט. תרגע ל-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
8
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום קטנה ומניחים בצד. בסיר קטן, להביא את הנותרים 5 אונקיות של שמנת לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומאפשרים לו לשבת 2 דקות, ולאחר מכן מערבבים את התערובת עד השוקולד הוא חלק ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
10
יוצקים את השוקולד על החלק העליון של מילוי חמאת בוטנים וחלק עם מרית אופסט. תירגע עד שהגנאש יתייצב, לפחות 10 דקות.העוגה תישאר במקרר ליום אחד.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט