עוגת גביע חמאת בוטנים
, המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 806 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 61 גרם של שומן כל אחד. 2410 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הוופלים שוקולד בקערה של מעבד מזון ודופק עד העוגיות הם כתושים לתוך פירורים אחידים.
מוסיפים את החמאה המומסת והדופק במשך 15 שניות, מגרדים את הצדדים של הקערה, ודופק במשך 5 שניות נוספות, עד הפירורים מצופים באופן שווה עם חמאה.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת העוגה ולחץ על הפירורים כדי ליצור קרום אפילו לאורך החלק התחתון והצדדים של הצלחת. תירגע לפחות 20 דקות.
מקציפים חצי שמנת כבדה לפסגות רכות ושמורה במקרר. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף, להוסיף את גבינת שמנת, סוכר קונדיטור, ומלח ומלח לטאטא עד חלקה (תצטרך לגרד את הצדדים של הקערה מספר פעמים כדי להוציא את הגושים).
מוסיפים את חמאת הבוטנים ומקציפים עד שהתערובת משולבת לחלוטין וחלקה (היא תהיה עבה מאוד).
להוסיף 5 אונקיות של קצפת להקציף לשלב לחלוטין (זה עדיין יהיה עבה, רק קצת פחות).
יוצקים את התערובת לתוך קרום העוגה מוכן להחליק את החלק העליון שטוח עם מרית אופסט. תרגע ל-30 דקות.
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום קטנה ומניחים בצד. בסיר קטן, להביא את הנותרים 5 אונקיות של שמנת לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומאפשרים לו לשבת 2 דקות, ולאחר מכן מערבבים את התערובת עד השוקולד הוא חלק ומבריק.
יוצקים את השוקולד על החלק העליון של מילוי חמאת בוטנים וחלק עם מרית אופסט. תירגע עד שהגנאש יתייצב, לפחות 10 דקות.העוגה תישאר במקרר ליום אחד.