עוגת גיליון שוקולד משולשת
עוגת גיליון שוקולד משולשת דורשת על 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 125 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו ציפוי שוקולד עשיר & שמנת, אפיית קקאו, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 16%. מתכונים דומים: עוגת גיליון שוקולד משולשת, עוגת גיליון שוקולד רטרו של אמא (Aka עוגת גיליון טקסס), ו עוגת גיליון שוקולד.
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). ריסוס תחתון וצדדים של מחבת 15x10x1 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, שמנת חמוצה, מים, קקאו, חמאה וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
אופים 18 עד 22 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב בערך 45 דקות.
ציפוי כפית לתוך קערה קטנה למיקרוגל. מיקרוגל נחשף על גבוה 20 עד 30 שניות, תוך ערבוב פעם אחת, עד pourable.
מורחים ציפוי על העוגה; מפזרים אגוזי פקאן.