קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גיליון תות-לימון

עוגת גיליון תות-לימון
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת גיליון תות, עוגת גיליון תות, ו עוגת גיליון חלבית תות.

הוראות

1
קו 15 x 10 אינץ 'משומן קלות מחבת ג' לירול עם נייר קלף; קל גריז נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבתמחבת
2
מערבבים קמח עוגה והבא 3 מרכיבים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לטאטא יחד ביצים ו 5 החומרים הבאים בקערה בינונית עד מעורבב; לטאטא לתוך מרכיבים יבשים רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד עץ לבחור מוכנס במרכז יוצא נקי. עוגה מגניבה במחבת על מתלה תיל 10 דקות. הפוך עוגה על מתלה תיל, ולהסיר נייר קלף; תן מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת
6
העברת עוגה ללוח חיתוך גדול.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
לחתוך עוגת גיליון לשניים כדי להפוך 2 ריבועים.
8
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת הגשה; מורחים למעלה עם חצי מילוי תות-לימון. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
מורחיםמורחים
לימוןלימון
9
מורחים הנותרים מילוי מעל.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
10
מקציפים שמנת וסוכר במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס; כפית לתוך שקית מקפיא פלסטיק zip-top 1 ליטר, הקש קצפת בפינה אחת של שקית הסרת אוויר עודף, לגזור חור 1/4 אינץ ' בפינה של שקית. צינור קצפת אנכית על גבי צדדים עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
קצפתקצפת
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד