עוגת גלידה
עוגת גלידת סנדיי יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1375 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 70 גרם של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו קרם כבד, קרם קרקרים, גלידת ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגיות תות וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
השתמש בכפית גדולה כדי לגרוף גלידת 1 ליטר לתוך כפות דקות, שטוחות, ולאחר מכן להפיץ על החלק התחתון של הקרום. חלק עם גב כף.
מורחים 1/2 כוס רוטב קרמל על גלידה. להקפיא עוגה עד מוצק, 30 דקות עד 2 שעות.
הסר עוגה קפואה מן המקפיא העליון עם עוד גלידה 1/2 ליטר; להפיץ באופן שווה על פני קרמל.
מורחים 1/2 כוס רוטב פאדג ' על גלידה. להקפיא עוגה עד מוצק, 30 דקות עד 2 שעות.
הסר עוגה קפואה העליון עם גלידה 1/2 ליטר הסופי.
טפטוף שנותר 2 כפות. כל קרמל ורוטב פאדג ' על עוגה. להקפיא עוגה עד מוצק, 30 דקות או עד 2 שעות.
בקערה בינונית, קצפת שמנת כבדה וסוכר ממתקים עד פסגות המשרד טופס.
להעביר קצפת לשקית פלסטיק ולחתוך את קצה 1/4 אינץ ' עם מספריים. קצפת מקטרת סביב קצה העוגה. להקפיא עד מוכן לשרת.
מגישים עם קצפת נוספת,אם תרצה.