עוגת גלידה בטעם לימון
עוגת גלידה בטעם ליים היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 594 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך סירופ תירס, סוכר, פירורי קרקר גרהם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו עוגת לימונית מקדמיה, עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 סוכר כוס הבא 3 מרכיבים בסיר גדול. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף זרעים שעועית לתערובת חלב. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מיד להסיר מהחום, ולתת לעמוד 30 דקות.
שלב פירורי קרקר גרהם ואת 4 החומרים הבאים בקערה בינונית, זורק עד מעורבב היטב. לחץ פירורים לתוך זכוכית 9 אינץ ' או צלחת פאי קרמיקה כדי ליצור קרום אפילו.
אופים ב 350 במשך 8 דקות או עד המשרד למגע; מגניב לחלוטין, ולהניח בצד.
מקציפים חלמונים בקערה גדולה. לאט לטאטא 1 תערובת קרם חם כוס לתוך חלמונים ביצה.
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת השמנת הנותרת, מקציפים כל הזמן.
תערובת קרם בישול על חום בינוני, לטאטא כל הזמן, 5 דקות או עד התערובת מגיעה 160 ומצפה את הגב של כף.
הסר מהחום; יוצקים דרך מסננת רשת דק לתוך קערה. פודינג קר לחלוטין, ערבוב מדי פעם.
שלב הנותרים 2/3 כוס סוכר גרידת ליים מפתח ומיץ בקערה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מערבבים תערובת מיץ ליים לתוך פודינג מקורר.
להעביר פודינג למכונת גלידה, ולעבד על פי הוראות היצרן.
תלולית גלידה לתוך קרום מוכן. להקפיא פאי 4 שעות או לילה.