עוגת גלידה בטעם לימון
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קרם לימון, תמצית קוקוס, עוגיות גורמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. נסו עוגת לימונית מקדמיה, עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
הקרום: לעבד עוגיות במעבד מזון עד טחון דק. מערבבים יחד פירורים וחמאה מומסת. לחץ על הצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגה משומנת קלות 9 אינץ'. להקפיא 30 דקות או עד סט.
מורחים חצי לימון על החלק התחתון של הקרום, להקפיא 10 דקות.
מורחים מחצית מגלידת פאי אבוקדו-מפתח ליים על קליפת לימון; להקפיא 15 דקות. חזור על שכבות עם שאריות לימון וגלידה, הקפאה לפי הוראות לעיל לאחר כל שכבה.
ציפוי: לנצח קצפת, אבקת סוכר, תמצית קוקוס במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס; להפיץ מעל העוגה. למעלה עם אגוזי מקדמיה, תלתלי קוקוס קלויים, ופרוסות ליים מפתח.