עוגת גלידת בוץ שקופית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת גלידה בוץ. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 362 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. לך לחנות ותביא את גלידת ונילן, קפה חזק, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו עוגת מגלשת מים, עוגת גלידת קינמון, ו עוגת גלידה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז או ריסוס תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ'. בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, חמאה, ביצה וחלב עם כפית או מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד מעורבב היטב.
אופים 16 עד 18 דקות או עד שהמרכז מוגדר (העליון עשוי להופיע יבש וסדוק). מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מברשת 2 כפות ליקר על עוגה.
בואו גלידה לעמוד על 15 דקות בטמפרטורת החדר כדי לרכך.
מורחים גלידה על עוגה. להקפיא על 3 שעות או עד המשרד.
בקערה בינונית, מערבבים זיגוג ו 2 כפות ליקר; מורחים על גלידה. להקפיא לפחות 1 שעה. החנות מכוסה במקפיא.