עוגת גלידת דולצ'ה
מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט, קינמון, בוטנים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה מושלם עבור קיץ. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו מילקשייק Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, ו גלידת דולצ'ה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים את פירורי קרקר גרהם עם חמאה, קינמון ואגוז מוסקט. לחץ על הפירורים לתוך זכוכית 9 אינץ ' או צלחת פאי קרמיקה כדי ליצור קרום אפילו.
אופים את הקרום במרכז התנור במשך 8 דקות, או עד השחמה קלה.
בואו להפשיר את הגלידה במקרר במשך 15 דקות. לגרוף את הגלידה בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות אותו רק עד רך מאוד אבל לא נמס.
מורחים את הגלידה הריכה לתוך קליפת העוגה להקפיא לפחות 1 1/2 שעות, או עד הגלידה היא מוצקה.
חותכים את העוגה לתוך טריזים ומגישים עם רטבי קינוח ובוטנים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "