עוגת גלידת מרשמלו צלויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת גלידה מרשמלו קלוי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 722 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סירופ שוקולד, סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, גלידת מרשמלו צלויה, ו גלידת מרשמלו צלויה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את פירורי קרקר גרהם, פקאן, סוכר וחמאה בקערה עד בשילוב. לחץ על תערובת פירור לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
טפטוף עם סירופ שוקולד להקפיא עד המשרד, על 15 דקות.
מורחים את גלידת הוניל על הקרום עם טפטוף השוקולד בשכבה חלקה, אפילו, אורזים את הגלידה למחבת. להקפיא עד המשרד, על 2 שעות.
הסר את העוגה מהמקפיא ולמעלה עם מרשמלו. טוסט הציפוי עם לפיד מטבח או לצלות כ 4 סנטימטרים מהחום עד המרשמלו הם נפוחים ושחמו באופן שווה, סיבוב המחבת לפי הצורך. תחזיר את העוגה למקפיא ל-15 דקות. הפעל סכין סביב קצה העוגה לפני הסרת הצד של המחבת.
מגישים מיד או להקפיא עד 2 ימים.