תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל עוגת גלידה שוקולד מקסיקנית עם מרנג כתום. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 31 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך חלמונים, מלח, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 16 שעות בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 31%. נסו עוגת גלידת שוקולד מקסיקנית עם מרנג כתום, עוגת גלידת שוקולד מקסיקנית עם מרנג כתום, ו עוגת קצפת שוקולד וגלידת מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 163°. קו בתוך מחבת קפיץ בקוטר 9 אינץ 'עם צדדים גבוהים 3 אינץ' עם לסכל. מעיל בקלילות עם תרסיס nonstick.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
רדיד אלומיניום
תנור
2
לטאטא קמח הבא 3 מרכיבים בקערה קטנה. ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש נמוכה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
קערה
3
הסר מהחום; להקציף אבקת קקאו, ואז סוכר. אם הבלילה עדיין חמה, בואו מגניב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
לטאטא בביצה ווניל, ולאחר מכן תערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
וניל
קמח לכל מטרה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
מורחים את הבלילה על תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
אופים שכבת בראוניז עד שבוחן מוכנס למרכז יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים, 15 עד 17 דקות. מגניב במחבת על המדף. כיסוי להקפיא.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
1
מערבבים שוקולד ו 1 1/2 כוסות חצי וחצי בסיר בינוני על חום בינוני עד שוקולד נמס, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחצי
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הסרת מהחום.
3
להקציף חלמונים ואת הבא 3 מרכיבים בקערה בינונית. בהדרגה לטאטא בתערובת שוקולד חם; לחזור לסיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שהתערובת משאירה נתיב על גב כף כאשר האצבע נמשכת על פני הקוסטרד רושם 77° עד175 על מדחום ממתקים, תוך ערבוב מתמיד, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקו חם
חלמון ביצה
פודינג
ממתקים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מחבת רוטב
מקציף
קערה
4
מסננים פודינג לקערה בינונית אחרת.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים 1 1/4 כוסות חצי וחצי. מקררים עד קור, כ -3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחצי
6
רפרפת תהליכים במכונת גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה
פודינג
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידה
7
העברה למחבת; להפיץ באופן שווה על שכבת בראוני. כיסוי; להקפיא בן לילה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. שמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
1
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
2
מוסיפים קרם של טרטר וקורט של מלח. הכה עד פסגות רכות טופס. עם ריצת מערבל, בהדרגה להוסיף סוכר. ממשיכים להכות עד שהקצפת יוצרת פסגות מבריקות נוקשות. מקציפים בקליפת תפוז.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
גרידה כתומה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
3
מורחים על שכבת גלידה. באמצעות מרית או גב כף, מערבולת דקורטיבית, ויוצרים פסגות. להקפיא עד המשרד, לפחות 3 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
גלידה
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית
4
הסר עוגה מהמקפיא. שחרר צדדים מחבת; הסר רדיד.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
5
להעביר עוגה לצלחת. באמצעות לפיד מטבח, מרנג חום או מקום תחת ברוילר 1 עד 2 דקות חום.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. קונצ ' ה y טורו Marques דה Casa Concha פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.