קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

עוגת גרבנזו תבלינים כתומים

עוגת גרבנזו תבלינים כתומים
עוגת גרבנזו כתומה דורשת בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 ומחירו 46 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 164 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני דיאטה. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ציפורן הקרקע, קינמון הקרקע, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת שעועית גרבנזו כתומה שוקולד (ללא גלוטן), עוגת תבלינים כתומה, ו עוגת תבלינים כתומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית עוגה מרובעת בגודל 8 אינץ ' או מרפדים בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
טופס עוגהטופס עוגה
תנורתנור
2
מעבדים שעועית גרבנזו במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חומוסחומוס
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיפים קינמון וציפורן ודופק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
4
מוסיפים ביצים, סוכר, אבקת אפייה וגרידת תפוז; מעבדים עד לאיחוד בלבד. מערבבים מיץ תפוזים לתערובת גרבנזו.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
גרידה כתומהגרידה כתומה
סוכרסוכר
ביצהביצה
5
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, כ-50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
7
מוציאים עוגה מהתבנית ומצננים לחלוטין על רשת לפני שחותכים לריבועים.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת