עוגת דבש-כתום הפוך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל דבש-כתום הפוך עוגה. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 442 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: דבש הפוך עוגת תפוחים, דבש ורוזמרין הפוך עוגת תאנה, ו עוגה הפוכה כתומה.
הוראות
ב nonstick 9-10 אינץ', מחבת אטומה (עם צדדים משופעים) מעל חום בינוני גבוה, מערבבים דבש ומיץ תפוזים עד רותחים. מבשלים בלי לערבב עד התערובת היא קצף, מעובה מעט, ומגיע 230 (בזהירות להטות פאן כך תערובת עמוקה מספיק כדי להירשם על מדחום), 2 עד 4 דקות. צמרמורת עד מעובה, כ -15 דקות. פרוסות תפוז מעט חופפות במעגלים קונצנטריים על סירופ.
בקערה גדולה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, לנצח חמאה וסוכר עד חלקה.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בקליפת תפוז.
בקערה אחרת, מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח. מערבבים חצי מתערובת הקמח לתוך תערובת חמאה רק עד incorporated. מערבבים בחלב, ולאחר מכן נשאר תערובת קמח, רק עד incorporated. בזהירות לגרד את הבלילה על פרוסות תפוז במחבת ואת רמת התפשטות.
אופים בתנור רגיל או הסעה של 350 עד ששיפוד עץ מוכנס למרכז יוצא נקי, 35 עד 40 דקות לתנור רגיל, 25 עד 30 דקות להסעה.
הפוך צלחת שטוחה מעל מחבת. הפוך את העוגה לצלחת ולהרים את המחבת, להיות זהיר עם סירופ חם.
בואו להתקרר לחלוטין, ואז לחתוך טריזים.