קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דבש-כתום הפוך

עוגת דבש-כתום הפוך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל דבש-כתום הפוך עוגה. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 442 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: דבש הפוך עוגת תפוחים, דבש ורוזמרין הפוך עוגת תאנה, ו עוגה הפוכה כתומה.

הוראות

1
ב nonstick 9-10 אינץ', מחבת אטומה (עם צדדים משופעים) מעל חום בינוני גבוה, מערבבים דבש ומיץ תפוזים עד רותחים. מבשלים בלי לערבב עד התערובת היא קצף, מעובה מעט, ומגיע 230 (בזהירות להטות פאן כך תערובת עמוקה מספיק כדי להירשם על מדחום), 2 עד 4 דקות. צמרמורת עד מעובה, כ -15 דקות. פרוסות תפוז מעט חופפות במעגלים קונצנטריים על סירופ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בקערה גדולה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, לנצח חמאה וסוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בקליפת תפוז.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
בקערה אחרת, מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח. מערבבים חצי מתערובת הקמח לתוך תערובת חמאה רק עד incorporated. מערבבים בחלב, ולאחר מכן נשאר תערובת קמח, רק עד incorporated. בזהירות לגרד את הבלילה על פרוסות תפוז במחבת ואת רמת התפשטות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים בתנור רגיל או הסעה של 350 עד ששיפוד עץ מוכנס למרכז יוצא נקי, 35 עד 40 דקות לתנור רגיל, 25 עד 30 דקות להסעה.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
בואו מגניב במשך 5 דקות.
7
הפוך צלחת שטוחה מעל מחבת. הפוך את העוגה לצלחת ולהרים את המחבת, להיות זהיר עם סירופ חם.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
בואו להתקרר לחלוטין, ואז לחתוך טריזים.