קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דבש-כתום הפוך

עוגת דבש-כתום הפוך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל דבש-כתום הפוך עוגה. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 442 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: דבש הפוך עוגת תפוחים, דבש ורוזמרין הפוך עוגת תאנה, ו עוגה הפוכה כתומה.

הוראות

1
ב nonstick 9-10 אינץ', מחבת אטומה (עם צדדים משופעים) מעל חום בינוני גבוה, מערבבים דבש ומיץ תפוזים עד רותחים. מבשלים בלי לערבב עד התערובת היא קצף, מעובה מעט, ומגיע 230 (בזהירות להטות פאן כך תערובת עמוקה מספיק כדי להירשם על מדחום), 2 עד 4 דקות. צמרמורת עד מעובה, כ -15 דקות. פרוסות תפוז מעט חופפות במעגלים קונצנטריים על סירופ.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בקערה גדולה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, לנצח חמאה וסוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בקליפת תפוז.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
בקערה אחרת, מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח. מערבבים חצי מתערובת הקמח לתוך תערובת חמאה רק עד incorporated. מערבבים בחלב, ולאחר מכן נשאר תערובת קמח, רק עד incorporated. בזהירות לגרד את הבלילה על פרוסות תפוז במחבת ואת רמת התפשטות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים בתנור רגיל או הסעה של 350 עד ששיפוד עץ מוכנס למרכז יוצא נקי, 35 עד 40 דקות לתנור רגיל, 25 עד 30 דקות להסעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
בואו מגניב במשך 5 דקות.
7
הפוך צלחת שטוחה מעל מחבת. הפוך את העוגה לצלחת ולהרים את המחבת, להיות זהיר עם סירופ חם.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
בואו להתקרר לחלוטין, ואז לחתוך טריזים.