קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

עוגת דגים עם קרום תפוחי אדמה

עוגת דגים עם קרום תפוחי אדמה
פאי דגים עם קרום תפוחי אדמה דורש סביב 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1100 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. גשו לסופר וקנו את כוכב אניס, אגוז מוסקט, ורמוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 96%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פשטידת תפוחי אדמה כפולה, עוגת תרד יוונית בקרום תפוחי אדמה, ו עוגת בטטה עם קרום Gingersnap.

הוראות

1
מרתיחים את תפוחי האדמה במשך 10-15 דקות עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2
מסננים ומחית עם אגוז מוסקט, שמנת, חמאה וכמה תיבול. השאירו להתקרר מעט, ולאחר מכן מערבבים את חלמוני הביצה וצינה עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
3
בזמן שתפוחי האדמה מבשלים, מכינים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
מחממים את החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את שאלוט, זרעי שומר וכוכב אניס, ומבשלים עד שאלוט רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
6
הוסף את ורמוט, בועה ולהפחית עד שיש זיגוג syrupy עזב זה ייקח 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
7
מוסיפים את המניה וממשיכים לבעבע עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
8
מוסיפים שמנת וחוזרים לרתיחה במשך 2 דקות, ואז מסננים וחוזרים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מוסיפים את חתיכות הדגים לרוטב הקרם ולצידה במשך 2 דקות עד רק מבושל. מקפלים דרך האפונה, ביצה קשה ועשבי תיבול, מתבלים ומוסיפים קצת מיץ לימון. מנה את רוטב הדגים לתוך מנות בודדות או 1 מנה גדולה. למעלה עם פירה: או צינור על עם שקית צנרת מצויד עם זרבובית כוכב או פשוט כפית על גבי מחוספס עם מזלג. מנקדים את החלק העליון עם קצת חמאה נוספת, ואז אופים עבור 15 דקות עבור מנות קטנות או 30 דקות עבור אחד גדול, עד הזהב מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
רוטב שמנתרוטב שמנת
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
רוטב דגיםרוטב דגים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.