עוגת דובדבן מערבולת קפה
עוגת דובדבן מערבולת קפה יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן משמש 18 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 120 קלוריות. אם יש לכם אבקת סוכר, לערבב, מילוי עוגת דובדבניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת דובדבן מערבולת קפה, עוגת מערבולת קפה, ו עוגת קינמון מערבולת קפה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. תחתית גריז וצדדים של 1 (15x10x1 אינץ') פאן או 2 (9 אינץ') מחבתות מרובע עם קיצור או ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים את כל מרכיבי עוגת הקפה למעט מילוי עוגה; להכות במרץ עם כפית 30 שניות.
מורחים שני שלישים של הבלילה (על 2 1/2 כוסות) במחבת 15x10 אינץ ' או שליש הבלילה (על 1 1/4 כוסות) בכל מחבת מרובעת.
מורחים עוגה מילוי על הבלילה (מילוי לא יכול לכסות את הבלילה לחלוטין). זרוק את הבלילה שנותרה על ידי כף חופנים על מילוי עוגה.
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום בהיר. Meanwihle, בקערה קטנה, מערבבים זיגוג מרכיבים עד חלקה ורזה מספיק כדי לטפטף.
טפטוף זיגוג על עוגת קפה חמה.