עוגת דובדבנים-בורבון
פאי דובדבנים-בורבון יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיבולת שועל מיושנת, ויסקי, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת בורבון אגס, עוגת דובדבנים, ו ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף את כל החומרים למעטלבזבז בקערה בינונית עד שלא יישארו גושי סוכר. לשפשף חמאה לתוך תערובת שיבולת שועל עם קצות האצבעות שלך עד שזה לגמרי מאוגד. אם החמאה מתחילה להתרכך בערבוב, תערובת צ ' יל כדי לחזק אותו, על 15 דקות(חמאה קרה ensuresa flaky, רך להתפורר). כיסוי ו chillcrumble עד 5 ימים קדימה.
מחממים תנור ל 177°. קו גיליון rimmedbaking עם לסכל; מעיל קל עםריסוס מקל (לניקוי קל casethe בועות עוגה מעל) ולהניח בצד. צלחת Linepie עם קרום ו crimp אדג ' ה באופן מקורי.
מניחים צלחת עוגה על מוכןסדין להכנת.
מערבבים דובדבנים ונשארים5 מרכיבים בקערה גדולה. באמצעות rubberspatula, לערבב בעדינות עד דובדבנים arecoated ותערובת מופץ באופן שווה.
יוצקים דובדבנים לתוך קרום העוגה בצורה חלקה עם קרמבל.
אופים עד קרום העוגה והמרכז של קרמבל הם חום זהוב עמוק ומיצים של דובדבנים מבעבעים ונראה מעובה, 1 1/4–1 1/2 שעות. (המיץ יתחיל לטפטף מתוך הקרום ועל גבי גיליון foillinedsheet.)
בואו עוגה מגניב לפחות 2 שעותטמפרטורת החדר כדי לאפשר מילוי כדי setproperly. (
חיתוך לתוך העוגה לפני שהוא יותיר מילוי נוזלי.) לכסות עד יום 1 בטמפרטורת החדר.