קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דובדבנים-בורבון

עוגת דובדבנים-בורבון
פאי דובדבנים-בורבון יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיבולת שועל מיושנת, ויסקי, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת בורבון אגס, עוגת דובדבנים, ו ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף את כל החומרים למעטלבזבז בקערה בינונית עד שלא יישארו גושי סוכר. לשפשף חמאה לתוך תערובת שיבולת שועל עם קצות האצבעות שלך עד שזה לגמרי מאוגד. אם החמאה מתחילה להתרכך בערבוב, תערובת צ ' יל כדי לחזק אותו, על 15 דקות(חמאה קרה ensuresa flaky, רך להתפורר). כיסוי ו chillcrumble עד 5 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מחממים תנור ל 177°. קו גיליון rimmedbaking עם לסכל; מעיל קל עםריסוס מקל (לניקוי קל casethe בועות עוגה מעל) ולהניח בצד. צלחת Linepie עם קרום ו crimp אדג ' ה באופן מקורי.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים צלחת עוגה על מוכןסדין להכנת.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
מערבבים דובדבנים ונשארים5 מרכיבים בקערה גדולה. באמצעות rubberspatula, לערבב בעדינות עד דובדבנים arecoated ותערובת מופץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים דובדבנים לתוך קרום העוגה בצורה חלקה עם קרמבל.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
5
אופים עד קרום העוגה והמרכז של קרמבל הם חום זהוב עמוק ומיצים של דובדבנים מבעבעים ונראה מעובה, 1 1/4–1 1/2 שעות. (המיץ יתחיל לטפטף מתוך הקרום ועל גבי גיליון foillinedsheet.)
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בואו עוגה מגניב לפחות 2 שעותטמפרטורת החדר כדי לאפשר מילוי כדי setproperly. (
7
חיתוך לתוך העוגה לפני שהוא יותיר מילוי נוזלי.) לכסות עד יום 1 בטמפרטורת החדר.