קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דובדבנים-בורבון

עוגת דובדבנים-בורבון
פאי דובדבנים-בורבון יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיבולת שועל מיושנת, ויסקי, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת בורבון אגס, עוגת דובדבנים, ו ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף את כל החומרים למעטלבזבז בקערה בינונית עד שלא יישארו גושי סוכר. לשפשף חמאה לתוך תערובת שיבולת שועל עם קצות האצבעות שלך עד שזה לגמרי מאוגד. אם החמאה מתחילה להתרכך בערבוב, תערובת צ ' יל כדי לחזק אותו, על 15 דקות(חמאה קרה ensuresa flaky, רך להתפורר). כיסוי ו chillcrumble עד 5 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים תנור ל 177°. קו גיליון rimmedbaking עם לסכל; מעיל קל עםריסוס מקל (לניקוי קל casethe בועות עוגה מעל) ולהניח בצד. צלחת Linepie עם קרום ו crimp אדג ' ה באופן מקורי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים צלחת עוגה על מוכןסדין להכנת.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
מערבבים דובדבנים ונשארים5 מרכיבים בקערה גדולה. באמצעות rubberspatula, לערבב בעדינות עד דובדבנים arecoated ותערובת מופץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים דובדבנים לתוך קרום העוגה בצורה חלקה עם קרמבל.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
5
אופים עד קרום העוגה והמרכז של קרמבל הם חום זהוב עמוק ומיצים של דובדבנים מבעבעים ונראה מעובה, 1 1/4–1 1/2 שעות. (המיץ יתחיל לטפטף מתוך הקרום ועל גבי גיליון foillinedsheet.)
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בואו עוגה מגניב לפחות 2 שעותטמפרטורת החדר כדי לאפשר מילוי כדי setproperly. (
7
חיתוך לתוך העוגה לפני שהוא יותיר מילוי נוזלי.) לכסות עד יום 1 בטמפרטורת החדר.