עוגת דובדבנים עם אמרטו
עוגת דובדבנים עם אמרטו עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, שמנת, חלמונים ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת דלעת מייפל אמרטו, טארט דובדבן-אמרטו, ו טארט דובדבן Amaretto.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב עם מקצף. תניח בצד.
חלב חום מעל חום בינוני-גבוה בסיר בינוני, כבד עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
הסר מהחום. בהדרגה להוסיף חלב חם לתערובת סוכר, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להחזיר תערובת חלב למחבת, ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד עבה (כ 8 דקות), ערבוב כל הזמן.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח במשך 25 דקות או עד תערובת ביצה מגיע לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם. מערבבים שמנת חמוצה וניל.
מערבבים מיץ תפוזים ואמרטו. פיצול ladyfingers במחצית לאורכו. מסדרים 10 חצאים ladyfinger, צדדים שטוחים למעלה, בשכבה אחת בתחתית צלחת סופל 2 ליטר.
מברשת 2 כפות תערובת מיץ תפוזים על גבירתיאצבעות בצלחת.
מורחים על 1 כוס עוגה מילוי באופן שווה על ladyfingers.
מורחים על תערובת פודינג כוס 1 על מילוי עוגה.
מברשת 10 ladyfinger חצאים עם 2 כפות תערובת מיץ תפוזים, צלחת קו עם חצאים ladyfinger עומד זקוף. סדר 10 ladyfinger חצאים מעל תערובת פודינג, מברשת עם תערובת מיץ תפוזים הנותרים.
מורחים עוגה שנותרה מילוי על ladyfingers.
מורחים את תערובת פודינג הנותרים על מילוי עוגה. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.