עוגת דובדבנים עם פסים היא ... מוצרי חלב חינם וצמחוני קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 438 קלוריות. אם יש לך מיץ לימון, piecrusts, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: בראוניז כוכבים ופסים, כוכבים ופסים Parfaits, ו טורט כוכבים ופסים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה, ערבוב עד מעורבב היטב.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
תערובת דובדבן כפית לצלחת עוגה. מסדרים רצועות בצק וכוכבים על גבי מילוי.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
8
מאפה מברשת עם ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
לאפות עוגה, על נייר מצופה נייר אפייה גיליון, 15 דקות. להפחית את החום ל 350; אופים 55 דקות או עד מילוי הוא מבעבע, הקרום הוא השחמה. (קצוות מגן עם רדיד אלומיניום, במידת הצורך, כדי למנוע השחמה מוגזמת.)