קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

עוגת דובדבנים עם פסים וכוכבים

עוגת דובדבנים עם פסים וכוכבים
עוגת דובדבנים עם פסים היא ... מוצרי חלב חינם וצמחוני קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 438 קלוריות. אם יש לך מיץ לימון, piecrusts, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: בראוניז כוכבים ופסים, כוכבים ופסים Parfaits, ו טורט כוכבים ופסים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה, ערבוב עד מעורבב היטב.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בואו לעמוד 15 דקות.
4
בינתיים, במקום 1 piecrust בצלחת פאי 9 אינץ רדודה; קצוות לקצץ.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
5
חותכים שלושה רבעים של נשאר piecrust לרצועות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
6
חותכים הנותרים רבע piecrust עם חותך כוכב 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
7
תערובת דובדבן כפית לצלחת עוגה. מסדרים רצועות בצק וכוכבים על גבי מילוי.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
8
מאפה מברשת עם ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
9
לאפות עוגה, על נייר מצופה נייר אפייה גיליון, 15 דקות. להפחית את החום ל 350; אופים 55 דקות או עד מילוי הוא מבעבע, הקרום הוא השחמה. (קצוות מגן עם רדיד אלומיניום, במידת הצורך, כדי למנוע השחמה מוגזמת.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®