עוגת דובדבנים עם פסים וכוכבים
עוגת דובדבנים עם פסים היא ... מוצרי חלב חינם וצמחוני קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 438 קלוריות. אם יש לך מיץ לימון, piecrusts, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: בראוניז כוכבים ופסים, כוכבים ופסים Parfaits, ו טורט כוכבים ופסים.
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה, ערבוב עד מעורבב היטב.
בינתיים, במקום 1 piecrust בצלחת פאי 9 אינץ רדודה; קצוות לקצץ.
חותכים שלושה רבעים של נשאר piecrust לרצועות.
חותכים הנותרים רבע piecrust עם חותך כוכב 2 אינץ'.
תערובת דובדבן כפית לצלחת עוגה. מסדרים רצועות בצק וכוכבים על גבי מילוי.
לאפות עוגה, על נייר מצופה נייר אפייה גיליון, 15 דקות. להפחית את החום ל 350; אופים 55 דקות או עד מילוי הוא מבעבע, הקרום הוא השחמה. (קצוות מגן עם רדיד אלומיניום, במידת הצורך, כדי למנוע השחמה מוגזמת.)