עוגת דובדבנים קראמבל שקדים
המתכון עוגת דובדבנים קראמבל שקדים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-55 דקות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך תמצית שקדים, מרציפן, מילוי פאי דובדבנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קרמבל שקדים דובדבן, קרמבל דובדבנים ושקדים, ו קרמבל שקדים דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 191°. הפוך קרום עוגה 1 לפי הוראות על תיבת עבור קרום אחד
פגז אפוי באמצעות צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
אופים 8 עד 10 דקות או רק עד סט אבל לא חום.
בינתיים, בקערה קטנה, מניחים מרציפן וחמאה; עם בלנדר מאפה או מזלג, לערבב עד מעורבב היטב. מערבבים שיבולת שועל וקמח עד מתפורר. בקערה גדולה, מערבבים מילוי מרכיבים.
הסר פגז אפוי חלקית מהתנור.
מורחים מילוי פגז. קרמבל ציפוי מעל מילוי.
אופים 30 עד 40 דקות יותר או עד ציפוי זהוב חום ומילוי הוא מבעבע סביב הקצוות. במידת הצורך, לאחר 15 דקות של אפייה, לכסות את קצה הקרום עם רצועות נייר כדי למנוע השחמה מוגזמת.