עוגת דומדמניות אדומה
עוגת דומדמניות אדומה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 219 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, חלמונים ביצה, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו בצל אדום כבוש, דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, ו רול עוגת קטיפה אדומה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הבצק: בקערה בינונית, לנפות יחד קמח ואבקת אפייה.
מערבבים בחמאה, סוכר, חלמונים וגרידת לימון עד שהתערובת יוצרת בצק.
תן לנוח במקום קריר במשך 30 דקות.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מרדדים בצק ומכניסים למחבת springform.
אופים בתנור במשך 25 דקות, או עד צהוב זהוב.
כדי לעשות מילוי: בקערה בינונית, להכות חלבונים ביצה עד נוקשה. מערבבים בהדרגה סוכר קורנפלור; לנצח במשך 5 דקות. מקפלים דומדמניות לתוך תערובת ויוצקים לתוך קרום העוגה.
אופים בתנור במשך 10 דקות, או עד העליון הוא השחמה קלות.