קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות3
ציון בריאות45
מגזין

עוגת דייגים

עוגת דייגים
פאי דייגים הוא ... pescatarian ומספק כ 3 מנות. מנה אחת מכילה 716 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחי אדמה, יין, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: עוגת דייגים, עוגת דייגים, ו קארי דייגים.

הוראות

1
תכין את הפירה.מחממים התנור ל 200c. לקלף לקצוץ את הבצל. קוצצים את הסלרי ואת הכרישה לחתיכות cm. לקלף דק קוצצים את השום. דק קוצצים את השמיר.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
שמירשמיר
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר את העור והעצמות מהדגים וקוצצים אותו לקוביות 2cm. לקלף את prawns.In סיר, לחמם את החמאה, וכאשר הוא נמס, לשים את הבצל, סלרי, כרישה ושום. מבשלים אותו על חום בינוני במשך 15 דקות עד הבצל הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את הקמח למחבת, מערבבים אותו היטב, מוסיפים את היין הלבן ומערבבים אותו עד שהקמח והיין משתלבים.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
יוצקים 150 מ "ל של המניה ומערבבים כי עד שהוא הפך משולב, ואז להוסיף עוד 150 מ" ל של המניה ומערבבים את זה כדי לשלב. לבסוף, להוסיף את המניות הנותרות ומערבבים אותו. ואז להביא את התערובת עד לרתיחה, להנמיך את החום מעט ומבשלים אותו עד שהוא מופחת בחצי (כ 5-10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
5
מוסיף את הדג, אבל לא את הסרטנים, להפוך את החום עד בינוני בעדינות לבשל אותו במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מוסיפים את השמנת ואת השמיר, מתבלים אותו במלח ופלפל, מערבבים אותו בעדינות (כדי לא לשבור את הדגים) ולאחר מכן בזהירות להטות את התוכן של המחבת לתוך צלחת הוכחה תנור. ואז לשים את הסרטנים.מכסים את התערובת עם מחית תפוחי אדמה על ידי לשים תחילה כפיות סביב קצה המנה ולאחר מכן מילוי באמצע. להחליק את פני השטח של מחית תפוחי אדמה עם סכין ולאחר מכן בקלילות לגרור מזלג על מנת ליצור דפוס מקוצר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
שמירשמיר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
שים את הצלחת על מגש אפייה לתוך התנור במשך 20 דקות. אם החלק העליון לא משחימים מספיק עד עכשיו, לשים את המנה מתחת לגריל חם במשך 5 דקות (או עד העליון הוא חום מספיק).
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
לשרת.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.