עוגת דלעת II
עוגת דלעת II דורש סביב 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך ביצים, תערובת עוגה, מרגרינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'.
שמור 1 כוס של תערובת עוגה מהחבילה. בקערה, לשלב תערובת העוגה שנותרה, 1 ביצה ומרגרינה מומסת. לחץ על תערובת לתחתית ולמעלה את הצדדים של מחבת 9x13 אינץ ' כדי ליצור קרום.
מערבבים יחד את הדלעת, 3 ביצים, סוכר, קינמון וחלב התאדה עד מעורבב.
שלב את הסוכר החום ואת שמור 1 כוס העוגה לערבב, ולאחר מכן לחתוך את המרגרינה עד התערובת מתפוררת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 דקות. שמור בקירור.