עוגת דלעת בוואריה קרם טארט
דלעת בוואריה קרם טארט דורש על 3 שעות ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 226 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מחית דלעת, מים, ג'ינג'ר הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. נסו טארט תפוחים בוואריname, טארט תפוחים בוואריname, ו טארט תפוחים בווארי קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הדלעת, שמנת קלה, חלב, זנגביל, אגוז מוסקט, קינמון, ציפורן, מלח, ו 1/4 כוס הסוכר בבלנדר. להתמזג עד חלקה.
יוצקים את המים הקרים לתוך קערה קטנה ומפזרים ג ' לטין על מנת לרכך.
שלב את החלמונים ואת הנותרים 1/2 כוס סוכר בסיר גדול. השתמש מערבל יד להכות את החלמונים וסוכר עד שהם הופכים עבים וחיוורים, על 5 דקות.
מערבבים את מחית הדלעת המעורבת וחום בעדינות על חום נמוך, ערבוב, רק עד התערובת היא בועות חמות וקטנות מתחילות להיווצר. אל תרתח. תערובת דלעת כפית לתוך קערה גדולה ומערבבים בתערובת וניל, ויסקי וג ' לטין. מקררים את תערובת הדלעת עד שהיא מתחילה להגדיר, כ -20 דקות.
השתמש במערבל יד להקציף את השמנת הכבדה בקערה גדולה. עם מרית גומי או מקציף חוט, לקפל 1/3 של קצפת לתוך תערובת דלעת מקורר. בעדינות להפעיל את המרית דרך מרכז הקערה, ואז סביב הצדדים של הקערה, חוזר עד משולב באופן מלא.
מוסיפים את השמנת הנותרת, מתקפלים רק עד incorporated.
יוצקים תערובת לתוך פגז מאפה מוכן וצינה עד שנקבע, 2 או 3 שעות.
מקשטים עם קצפת נוספת, אם תרצה בכך.