דלעת בוואריה קרם טארט דורש על 3 שעות ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 226 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מחית דלעת, מים, ג'ינג'ר הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. נסו טארט תפוחים בוואריname, טארט תפוחים בוואריname, ו טארט תפוחים בווארי קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הדלעת, שמנת קלה, חלב, זנגביל, אגוז מוסקט, קינמון, ציפורן, מלח, ו 1/4 כוס הסוכר בבלנדר. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם בהיר
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים את המים הקרים לתוך קערה קטנה ומפזרים ג ' לטין על מנת לרכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שלב את החלמונים ואת הנותרים 1/2 כוס סוכר בסיר גדול. השתמש מערבל יד להכות את החלמונים וסוכר עד שהם הופכים עבים וחיוורים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מערבבים את מחית הדלעת המעורבת וחום בעדינות על חום נמוך, ערבוב, רק עד התערובת היא בועות חמות וקטנות מתחילות להיווצר. אל תרתח. תערובת דלעת כפית לתוך קערה גדולה ומערבבים בתערובת וניל, ויסקי וג ' לטין. מקררים את תערובת הדלעת עד שהיא מתחילה להגדיר, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומר
רוטס סוכריות
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
וויסקי.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
השתמש במערבל יד להקציף את השמנת הכבדה בקערה גדולה. עם מרית גומי או מקציף חוט, לקפל 1/3 של קצפת לתוך תערובת דלעת מקורר. בעדינות להפעיל את המרית דרך מרכז הקערה, ואז סביב הצדדים של הקערה, חוזר עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את השמנת הנותרת, מתקפלים רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
7
יוצקים תערובת לתוך פגז מאפה מוכן וצינה עד שנקבע, 2 או 3 שעות.