עוגת דלעת וניל
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
בקערה גדולה, לשלב דלעת, חלב התאדה, ביצים, סוכר, קמח, וניל מלח וקינמון.
יוצקים מילוי לתוך קליפת עוגה.
אופים במשך 20 דקות ב 450 מעלות F (230 מעלות C) ולאחר מכן להפוך את טמפרטורת התנור עד 350 מעלות F (175 מעלות C) ולהמשיך לאפות 40 דקות נוספות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין על מתלה תיל לפני ההגשה.