קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

עוגת דלעת וניל

עוגת דלעת וניל
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, לשלב דלעת, חלב התאדה, ביצים, סוכר, קמח, וניל מלח וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
קינמוןקינמון
דלעתדלעת
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים מילוי לתוך קליפת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
4
אופים במשך 20 דקות ב 450 מעלות F (230 מעלות C) ולאחר מכן להפוך את טמפרטורת התנור עד 350 מעלות F (175 מעלות C) ולהמשיך לאפות 40 דקות נוספות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין על מתלה תיל לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
סכיןסכין