קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

עוגת דלעת זנגביל כפולה

עוגת דלעת זנגביל כפולה
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 220 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. אם 52 סנט למנה נופל בתקציב שלך, Flans דלעת זנגביל כפול יכול להיות סופר ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, ג'ינג'ר, דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו דלעת Flans, מאפינס דלעת זנגביל כפול עם אגוזי פקאן מסוכרים מתוקים, ו עוגת דלעת עם ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להכין קרמל, מעיל קל 6 (6-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
שלב 1/2 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר קטן, כבד על חום בינוני. מבשלים 4 דקות או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב מדי פעם. הגבר את החום לגובה בינוני. מבשלים, ללא ערבוב, 6 דקות או עד שהתערובת הופכת זהב סביב קצוות חיצוניים. לחלק באופן שווה לתוך ramekins מוכן. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
כדי להכין פלאן, לשלב 1/3 כוס סוכר וחלמונים ביצה בקערה בינונית, ערבוב היטב עם מקצף. מערבבים בדלעת והבא 3 מרכיבים (דרך קינמון).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מערבבים חלב, חצי וחצי, וג ' ינג ' ר טרי.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
תערובת חלב חום מעל חום בינוני גבוה בסיר כבד עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח). בהדרגה להוסיף חצי תערובת חלב חם תערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. החזר תערובת חלב למחבת. להפחית את החום, ולבשל עד 160, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף .
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר מהחום. מסננים דרך מסננת מעל קערה גדולה; להשליך מוצקים.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מחלקים תערובת חלב באופן שווה בין ramekins מוכן.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מניחים כוסות במחבת אפייה 13 x 9inch; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
10
אופים ב 325 במשך 50 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
11
הסר כוסות מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה תיל. תרגע לפחות 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
בזהירות לשחרר קצוות של רפרפת עם סכין. הפוך ramekins על צלחות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
13
טפטוף כל קרמל שנותר על פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי