עוגת דלעת זנגביל כפולה
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 220 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. אם 52 סנט למנה נופל בתקציב שלך, Flans דלעת זנגביל כפול יכול להיות סופר ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, ג'ינג'ר, דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו דלעת Flans, מאפינס דלעת זנגביל כפול עם אגוזי פקאן מסוכרים מתוקים, ו עוגת דלעת עם ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין קרמל, מעיל קל 6 (6-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול.
שלב 1/2 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר קטן, כבד על חום בינוני. מבשלים 4 דקות או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב מדי פעם. הגבר את החום לגובה בינוני. מבשלים, ללא ערבוב, 6 דקות או עד שהתערובת הופכת זהב סביב קצוות חיצוניים. לחלק באופן שווה לתוך ramekins מוכן. תניח בצד.
כדי להכין פלאן, לשלב 1/3 כוס סוכר וחלמונים ביצה בקערה בינונית, ערבוב היטב עם מקצף. מערבבים בדלעת והבא 3 מרכיבים (דרך קינמון).
מערבבים חלב, חצי וחצי, וג ' ינג ' ר טרי.
תערובת חלב חום מעל חום בינוני גבוה בסיר כבד עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח). בהדרגה להוסיף חצי תערובת חלב חם תערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. החזר תערובת חלב למחבת. להפחית את החום, ולבשל עד 160, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף .
הסר מהחום. מסננים דרך מסננת מעל קערה גדולה; להשליך מוצקים.
מחלקים תערובת חלב באופן שווה בין ramekins מוכן.
מניחים כוסות במחבת אפייה 13 x 9inch; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 50 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר כוסות מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה תיל. תרגע לפחות 8 שעות.
בזהירות לשחרר קצוות של רפרפת עם סכין. הפוך ramekins על צלחות.
טפטוף כל קרמל שנותר על פודינג.