עוגת דלעת זנגביל עם סיידר לימון רוטב
פאי דלעת זנגביל עם סיידר לימון רוטב דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך חלבוני ביצה, ציפורן טחון, ג'ינג'ר גבישי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. נסו כוסות עוגיות זנגביל w / דלעת מוס וסיידר קרמל, עוגת דלעת עם רוטב קרמל, ו עוגת זנגביל עם רוטב לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את דומדמניות, תאריכים, ג ' ינג ' ר גבישי, רום, ותמצית וניל בקערה קטנה, ולתת לעמוד 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מקציפים חלבונים ביצה במהירות בינונית של מיקסר עד קצף. בהדרגה להוסיף את הסוכר החום, פועם עד היטב מעורבב.
מוסיפים את המולסה, ומכים היטב.
מערבבים את הקמח, זנגביל טחון, ואת המרכיבים הבאים 7 (קמח דרך פלפל), ומערבבים היטב.
מערבבים דלעת, חלב חמאה, שמן, ומרגרינה מותכת, ומערבבים היטב.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת ביצים לסירוגין עם תערובת דלעת, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח; מערבבים היטב לאחר כל תוספת. מקפלים בתערובת פירות יבשים רום.
הבלילה כפית לתוך צלחת קיש 9 1/2 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 55 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי; לתת עוגה מגניב במשך 30 דקות על מתלה חוט.
מגישים חמים עם רוטב סיידר לימון.
הערה: ג ' ינג 'ר גבישי זמין בסופרמרקטים גדולים וחנויות מזון מיוחדות, או שזה יכול להיות בדואר הורה מ Penzey 's בע" מ., P. O. Box 1448, Waukesha, טלפון 414/574-