קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות12
מגזין

ממרח אבוקדו טרי

ממרח אבוקדו טרי
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך כוסברה, אבוקדו האס, סלסה עבה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. וזה די טוב. מתכונים דומים: ממרח אבוקדו טרי, ממרח אבוקדו טרי, ו ממרח אבוקדו טרי... מאת ואדים.

הוראות

1
מחית יחד 4 אבוקדו האס, 1/4 חנות כוס - קנה עבה, סלסה עבה 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס קצוצה; העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
2
משרת

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קונצ 'ה y טורו Marques דה קאסה קונצ' ה פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.