עוגת דלעת מצופה קינמון
עוגת דלעת מעוטרת קינמון היא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מים, קינמון טחון, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחם דלעת מצופה קינמון, Streusel עקף מאפינס קינמון תפוחים, ו עוגת פודינג קינמון מעוטרת בתפוח (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מילוי, לשלב הראשון 8 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף.
כדי להכין את הקרום, לגלגל בצק למעגל 11 אינץ'. בצק בכושר לצלחת עוגה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מקפלים קצוות תחת; חליל.
כדי להכין streusel, קמח כף קל לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ואת החומרים הבאים 5 (דרך 1/8 כפית ג ' ינג ' ר) בקערה.
חותכים בחמאה עם מזלג או קצות אצבעות עד מתפורר.
מפזרים מים, משליכים עם מזלג רק עד רטוב קלות.
יוצקים תערובת דלעת לתוך קרום; מפזרים עם streusel.
מניחים פאי על תבנית אפייה.
אופים ב 375 במשך 50 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר גיליון אפייה; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.