עוגת דלעת נתח גלידה
קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: גלידת נתח בראוני, עוגיות וחתיכת עוגיות גלידה, ו גלידת דלעת ללא נטישה.
הוראות
בסיר בינוני, לטאטא יחד חלמונים ביצה, דלעת, סוכר, מלח, ותבלינים לתוך משחה. לאט לאט להקציף שמנת וחלב עד חלקה.
הגדר על אש בינונית נמוכה,, לטאטא לעתים קרובות, לבשל עד פודינג מעילים עבה את החלק האחורי של כף אבל אצבע סחוב משאיר קו נקי. מערבבים בבורבון, מתח לתוך מיכל אטום, וצינה לילה.
למחרת, נטישה על פי הוראות היצרן. כאשר סיים, להסיר שלולית churning ומערבבים במהירות גושים בראוני עם מרית רחבה.
העברה למקפיא וצינה במשך 2 עד 3 שעות או עד המשרד.