קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

עוגת דלעת סקווש

עוגת דלעת סקווש
זמן הכנת המתכון כ 5 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון, דלעת סקווש: דלעת סקווש, אגס ומרק יוגורט, ו פנה עם דלעת סקווש, כרוב וגבינת עיזים {12 שבועות של קישוא חורף}.

הוראות

1
הכן את הסקווש: למלא מחבת עמוקה עם 1/2 אינץ ' של מים. רבע מחית הדלעת וגורף את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
2
הניחו את חתיכות הסקווש בתוך המים. מכסים את החלק העליון בחוזקה בנייר כסף וצולים ב 400° פרנהייט במשך 45 דקות עד 1 שעה, עד הבשר הוא מזלג מכרז. היזהר בעת הסרת רדיד, האדים יכולים לשרוף אותך.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
3
הפוך את המילוי: מחממים את התנור ל 177°. מאפשרים לסקווש להתקרר, לגרד אם מן העורות, ומניחים 4 כוסות של בשר סקווש בקערה של מעבד המזון עם חלב מרוכז ממותק. מחית במעבד המזון במשך 3 דקות, עוצר לעתים קרובות כדי לגרד את הצדדים. התערובת צריכה להיות חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
1/2 גרם פרמזן טרי מגורר1/2 גרם פרמזן טרי מגורר
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
4
מוסיפים את הביצה וחלמונים נוספים, הסוכר, התבלינים והמלח, ומעבדים עוד דקה, מגרדים את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
קרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשהקרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשה
5
יוצקים את התערובת לתוך הקרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
6
אופים את העוגה על המדף האמצעי של התנור במשך 30 עד 40 דקות, מסתובב כל עשר דקות כדי למנוע שריפה.
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
7
אופים עד פחזניות המילוי מעט ומושך מן הקרום קצת. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה. למעלה עם קצפת או מרשמלו (brulee המרשמלו תחת המטגן או באמצעות לפיד).
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
החלקים של ריס, מחולקיםהחלקים של ריס, מחולקים
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)