עוגת דלעת סקווש
זמן הכנת המתכון כ 5 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון, דלעת סקווש: דלעת סקווש, אגס ומרק יוגורט, ו פנה עם דלעת סקווש, כרוב וגבינת עיזים {12 שבועות של קישוא חורף}.
הוראות
הכן את הסקווש: למלא מחבת עמוקה עם 1/2 אינץ ' של מים. רבע מחית הדלעת וגורף את הזרעים.
הניחו את חתיכות הסקווש בתוך המים. מכסים את החלק העליון בחוזקה בנייר כסף וצולים ב 400° פרנהייט במשך 45 דקות עד 1 שעה, עד הבשר הוא מזלג מכרז. היזהר בעת הסרת רדיד, האדים יכולים לשרוף אותך.
הפוך את המילוי: מחממים את התנור ל 177°. מאפשרים לסקווש להתקרר, לגרד אם מן העורות, ומניחים 4 כוסות של בשר סקווש בקערה של מעבד המזון עם חלב מרוכז ממותק. מחית במעבד המזון במשך 3 דקות, עוצר לעתים קרובות כדי לגרד את הצדדים. התערובת צריכה להיות חלקה מאוד.
מוסיפים את הביצה וחלמונים נוספים, הסוכר, התבלינים והמלח, ומעבדים עוד דקה, מגרדים את הצדדים.
יוצקים את התערובת לתוך הקרום מוכן.
אופים את העוגה על המדף האמצעי של התנור במשך 30 עד 40 דקות, מסתובב כל עשר דקות כדי למנוע שריפה.
אופים עד פחזניות המילוי מעט ומושך מן הקרום קצת. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה. למעלה עם קצפת או מרשמלו (brulee המרשמלו תחת המטגן או באמצעות לפיד).