עוגת דלעת עם רוטב קרמל
מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. אם 40 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת דלעת עם רוטב קרמל עשוי להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. אם יש לכם קינמון טחון, מים, דלעת באריזה מוצקה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת קילו דלעת עם רוטב אגוזי קרמל, עוגת דלעת שיבולת שועל עם רוטב קרמל מייפל, ו סיר חרס עוגת אוכל מלאך דלעת עם רוטב קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, הקינמון, הסודה לשתיה, אגוז המוסקט והמלח. בקערה אחרת מקציפים את הביצים, הדלעת והשמן לתערובת אחידה; מוסיפים לחומרים היבשים.
מערבבים עד מעורבב היטב, על 1 דקה.
יוצקים לתוך 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
לרוטב, שלבו את הסוכר החום, הקמח והמלח בסיר קטן. מערבבים מים וחמאה; מביאים לרתיחה על אש בינונית. מרתיחים במשך 3 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל.
חותכים עוגה לריבועים ומגישים עם רוטב חם.