עוגת דלעת פלאן
מתכון עוגת דלעת פלאן יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בסביבה 4 שעות ו-50 דקות. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-380 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא דלעת, תאייד חלב, ציפורן טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו דלעת פלאן עם זרעי דלעת מתובלים, דלעת פלאן עם פרלין זרעי דלעת, ו דלעת פלאן עם פרלין זרעי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים 1 כוס סוכר ו 2 כף. מים (ללא ערבוב) בסיר קטן על חום בינוני 5 דקות. או עד הסוכר הוא מומס לחלוטין תערובת הוא חום עמוק בצבע. מיד לשפוך לתוך 12 כוס מחבת צינור מחורץ מרוסס עם ספריי בישול. תערובת התאדה חלב, גבינת שמנת, 5 ביצים, דלעת 3/4 כוס סוכר הנותרים בבלנדר עד חלקה.
מקציפים תערובת עוגה, שמן, תבלינים, 1/2 כוס הדלעת הנותרים ומים וביצים בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב.
יוצקים מעל קרמל במחבת; מצקת בעדינות התאדה תערובת חלב על בלילת עוגה. מכסים בנייר כסף מרוסס עם ספריי בישול, בצד מרוסס למטה.
הוסף מספיק מים למחבת גדולה יותר כדי לבוא חצי בצד של מחבת צינור.
אופים 1-1 / 2 שעות או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי. (אין להסיר קינוח מחבת.) להכניס למקרר 2 שעות. שחרר את הקינוח מצדדים של מחבת עם סכין. הפוך על צלחת; להסיר בעדינות מחבת.
שלב שוט מגניב דלעת הנותרים. כף מעל מנות בודדות של קינוח רק לפני ההגשה.