עוגת דלעת פקאן אני
עוגת דלעת פקאן אני צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-134 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, מחית דלעת חבילה מוצקה, אגוז מוסקט הקרקע, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ביצים, סוכרים, קמח, תבלינים ומלח. להתמזג דלעת. בהדרגה להוסיף חלב; לערבב היטב.
יוצקים לתוך קליפת עוגה 9 אינץ'.
אופים ב 450 מעלות F (230 מעלות C) תנור 10 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים 40 עד 50 דקות יותר.
מפזרים תערובת פקאן על עוגה 10 הדקות האחרונות לפני הסרת מהתנור.
שלב 2 כפות חמאה, 1 כף קליפת תפוז מגוררת, 1/4 כוס סוכר חום ו 3/4 כוס פקאן שלם.