עוגת דלעת קלאסית
פאי דלעת קלאסי לוקח בערך 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 276 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. אם יש לכם מחית דלעת, מלח, בצק כל חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חג ההודיה. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
על משטח מקומח קלות, מגלגלים את בצק העוגה לסיבוב 13 אינץ 'דל 1/4 אינץ'. להתאים את הבצק לתוך צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ 'לקצץ את הבליטה כדי 3/4 אינץ'. מקפלים את הבצק תחת עצמו crimp באופן דקורטיבי; מקררים את קליפת העוגה במשך 10 דקות.
קו פגז העוגה עם נייר ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים במרכז התנור עד כמעט שנקבע, כ -25 דקות.
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ואופים עד הקרום הוא זהב חיוור, על 10 דקות.
בקערה בינונית, לטאטא את הביצים עם הסוכר, קורנפלור, קינמון, שיני ומלח עד חלקה.
להקציף את מחית הדלעת, ואז את השמנת. עבודה ליד התנור, יוצקים את המילוי לתוך הקרום.
אופים במשך כ 45 דקות, עד פודינג מוגדר.