קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג ההודיה
מגזין

עוגת דלעת קלאסית עם קרם פקאן ומייפל

עוגת דלעת קלאסית עם קרם פקאן ומייפל
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה טוב. מתכונים דומים: עוגת דלעת פקאן פיצה קינוח עם שמנת מייפל מוקצפת, מייפל ופאי פקאן קלוי עם קצפת מייפל, ו עוגת דלעת פקאן מייפל.

הוראות

1
מניחים את חתיכות הדלעת בקערה גדולה למיקרוגל. כיסוי, ואז לבשל על גבוה (850W) במשך 15 דקות או עד רך. עצה למסננת לנקז, ואז לעזוב להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
על משטח מקומח קל, לגלגל בצק לעובי של מטבע 1 כך רחב מספיק כדי קו פח 25cm טארט. להקל על המאפה לתוך התיק, לוודא שיש בליטה, ואז להירגע במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
קו המקרה עם נייר כסף אפייה שעועית, ואז לאפות עבור 15-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
הסר רדיד ושעועית, ואז לבשל במשך 10 דקות נוספות עד המאפה הוא זהוב. הפעל תנור עד 160C / מאוורר 140C / גז
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בינתיים, במקום דלעת, סוכר, ביצים, שמנת ותבלינים במעבד מזון, ולאחר מכן להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
7
יוצקים לתוך מאפה אפוי, ואז אופים עבור 1 hr עד המילוי יש התנפח במרכז (זה ישקע כפי שהוא מתקרר).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר מפח, ואז להשאיר להתקרר.
9
מקציפים את הקרם עם סירופ מייפל עד מעובה, ואז לקפל את הפקאן.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
10
מגישים כפיות של קרם עם פרוסות של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים

יין מומלץ: יין קרח, מוסקטו, Vin Santo

יין קרח, מוסקטו ו-וין סאנטו הם בחירה מצוינת לפאי דלעת. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם הערות של אפיית תבלינים ואגוזים, כך שהוא זוגות ממש טוב עם קינוחים מתובל דלעת. גם מוסקטו מבעבע טוב יעבוד, ואם מתחשק לך לבזבז, יין קרח. אתה יכול לנסות Renwood אמדור קרח, קרח יין. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 35 דולר לבקבוק.
Renwood Amador קרח, קרח יין
Renwood Amador קרח, קרח יין
תות, קליפת תפוז, פריך