עוגת דלעת קרמל סדוקה
עוגת קרמל-דלעת סדוקה היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 738 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, מים, חלב מרוכז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית (מתכונים דומים).
הוראות
Fit piecrust לתוך pieplate 9 אינץ ' על פי הוראות החבילה; לקפל קצוות תחת, ו crimp.
מבשלים חלב בסיר כבד בגודל בינוני על אש בינונית גבוהה, תוך ערבוב כל הזמן, 10 דקות או עד מעובה מבעבע.
הסר מהחום; מערבבים בדלעת.
מערבבים בכוס 1 שמנת והבא 4 מרכיבים עד חלקה.
אופים ב 350 על מדף תנור תחתון במשך 40 דקות. מגניב לגמרי על מתלה תיל. תרגע 8 שעות.
מבשלים 3 כפות מים, סירופ תירס, וסוכר בסיר קטן על חום בינוני, ללא ערבוב, עד מדחום ממתקים רושם 300 (שלב סדק קשה).
יוצקים מיד על העוגה, במהירות להפיץ תערובת עם מרית מתכת.
בואו לעמוד 2 שעות לפני ההגשה. הקש על ציפוי סוכר קשה עם גב של כף כדי לפצח.
מקציפים הנותרים 1 כוס שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס.