עוגת הגבינה הדובדבנית הטובה ביותר אי פעם
עוגת הגבינה הדובדבנית הכי טובה שדורשת אי פעם. 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 458 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. אם יש לכם שמנת כבדה, גבינת שמנת, קרום קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו עוגת גבינה עם לימון-unbaked, עוגיות בלתי מוסוות, ו בראוניס Unbaked האולטימטיבי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד פירורי קרקר גרהם, מרגרינה וסוכר בקערה עד משולב היטב ומתפורר. לחץ לתוך צלחת עוגה, עולה בצדדים ככל האפשר.
היכו יחד את גבינת השמנת, הסוכר והוניל בקערה עד חלקה ומפיצה.
להקציף קצפת לתוך תערובת גבינת שמנת עד חלקה.
יוצקים גבינת שמנת לתוך קרום מוכן. להחליק את החלק העליון עם מרית, לקרר עד המשרד, על 2 עד 3 שעות.
מורחים את מילוי עוגת הדובדבן על החלק העליון, ומקררים עד ההגשה.