קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת הגבינה הדובדבנית הטובה ביותר אי פעם

עוגת הגבינה הדובדבנית הטובה ביותר אי פעם
עוגת הגבינה הדובדבנית הכי טובה שדורשת אי פעם. 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 458 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. אם יש לכם שמנת כבדה, גבינת שמנת, קרום קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו עוגת גבינה עם לימון-unbaked, עוגיות בלתי מוסוות, ו בראוניס Unbaked האולטימטיבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד פירורי קרקר גרהם, מרגרינה וסוכר בקערה עד משולב היטב ומתפורר. לחץ לתוך צלחת עוגה, עולה בצדדים ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
3 חטיפי ממתקים של Heath (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים3 חטיפי ממתקים של Heath (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
היכו יחד את גבינת השמנת, הסוכר והוניל בקערה עד חלקה ומפיצה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להקציף קצפת לתוך תערובת גבינת שמנת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
יוצקים גבינת שמנת לתוך קרום מוכן. להחליק את החלק העליון עם מרית, לקרר עד המשרד, על 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מורחים את מילוי עוגת הדובדבן על החלק העליון, ומקררים עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי דובדבניםמילוי פאי דובדבנים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים