בטן חזיר מאודה קערה
קערת בשר חזיר מאודה בטן היא ללא גלוטן וללא לקטוז מנה צדדית. מנה אחת מכילה 860 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 88 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 42 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שעועית מותססת, שמן צמחי, בטן חזיר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו Mui מאודה צ'וי עם בטן חזיר, בטן חזיר מאודה עם עשב לימון ואסם, ו כופתאות חזיר מאודות בטן עם חמאה חומה (מנטי) (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את החזיר למים רותחים ומבשלים 5 דקות.
הסר את החזיר מהמים ולשטוף תחת מים זורמים קרים. אל תשליך את מי הבישול.
מחממים את שמן הירקות ל 177° בווק.
מוסיפים בשר חזיר, צד העור למטה, ומטגנים, מחבת מתערבלת מדי פעם, על חום בינוני עד העור הוא פריך וחום כהה, על 5 עד 8 דקות (להיזהר, חזיר יהיה רפרוף—להשתמש במשמר להתיז או מכסה אור אם תרצה). להחזיר חזיר לסיר מים ולתת להשרות במשך 15 דקות, עד העור מקומט.
הסר את החזיר מן הנוזל ולתת לו להתקרר. כאשר החזיר הוא מגניב, לחתוך אותו 1/4 פרוסות כך שכל חתיכה יש רצועת עור בחלק העליון.
בקערה רדודה על 7 עד 8 אינץ ' קוטר, להניח את החזיר בשתי שורות מסודרות על פני כל הבסיס של הקערה, כולל הצדדים. כל פרוסה צריכה לחפוף עם האחרון. כל רצועת עור צריכה לגעת בקערה.
להניח כל חתיכות מקוטעות של חזיר על גבי, ואז כפית את רוטב סויה על כל הבשר.
מוסיף את הצ ' ילי כבוש שעועית מותססת. לחץ על יה קאי בכל רחבי, כך שהוא יוצר כיסוי על הבשר. לחץ בעדינות כדי לדחוס את הכל לתוך הקערה.
מניחים את הקערה בתוך תוספת קיטור, מכסים במכסה, ואדים מעל חום בינוני גבוה במשך 2 שעות, דואגים כי המים בתחתית לא להתייבש.
כדי לשרת, לשפוך את עודף שומן ולחות ולמקם צלחת גדולה במהופך על הקערה. לתפוס צלחת קערה בחוזקה, להפוך unmold.
מגישים באופן מיידי. שאריות יכול להיות מחדש מאודה בעדינות.