עוגת הגזר הטובה ביותר אי פעם היא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, קמח, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. עם כפית ציון של 44% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת גזר עם מיץ גזר, עוגת גזר עוגה עם ציפוי גבינת שמנת אננס, ו עוגת גזר לתקוע עוגה עם זיגוג קינמון מלוח.
הוראות
1
בקערה בינונית, לשלב גזר מגורד וסוכר חום. להפריש במשך 60 דקות, ואז מערבבים בצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
גזר
צימוקים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני מחבתות עוגה 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
בקערה גדולה, להכות ביצים עד אור. בהדרגה לנצח את הסוכר הלבן, שמן ווניל. מערבבים באננס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
אננס
וניל
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מערבבים את הקמח, סודה לשתיה, מלח וקינמון, ומערבבים לתוך התערובת הרטובה עד לספיגה. לבסוף מערבבים את תערובת הגזר והאגוזים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
אגוזי מלך
גזר
קמח לכל מטרה
מלח
5
יוצקים באופן שווה לתוך המחבתות מוכנות.
6
אופים במשך 45 עד 50 דקות בתנור שחומם מראש, עד בדיקות עוגה נעשה עם קיסם. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מחבת. כאשר מקורר לחלוטין, כפור עם ציפוי גבינת שמנת.