קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות15
מגזין

עוגת הדלעת של סינדי

עוגת הדלעת של סינדי
פשטידת הדלעת של סינדי דורשת בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 16 . מנה אחת מכילה 1178 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ביצים, קינמון טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . זה מושלם עבור חג ההודיה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 54%. נסו עוגת הדלעת של סינדי, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C.)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים גלידה ליד התנור החם כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים. מערבבים את מחית הדלעת, סוכר, מלח, קינמון, זנגביל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
נייר אורזנייר אורז
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מערבבים בגלידה רכה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
5
יוצקים מילוי לשני קליפות עוגה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
6
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש. הפחת את הטמפרטורה ל-350 מעלות F (175 מעלות C) ואפה 30 עד 40 דקות נוספות, או עד למילוי מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק