עוגת הודיה
עוגת חג ההודיה אורכת כשעה ו-10 דקות מתחילתה ועד סופה. , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 821 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -41 גרם שומן . המתכון הזה משרת 16. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם חלב מאודה, קוקוס, מגבת נייר במרקם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 40 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי של 0% . פוסט חג ההודיה "sopa De Tortilla" , תרנגול הודי מזוגג מייפל ואיך להכין OREO הודו לחג ההודיה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את תערובות העוגה, הביצים, הדלעת, השמן והחלב; להכות במהירות נמוכה במשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות. מערבבים פנימה צ'יפס. ממלאים שני כוסות מאפינס משומנות של שני שליש.
יוצקים את יתרת הבלילה לשתי תבניות צינור מחורצות משומנות ומקומחות של 12 כוסות.
אופים ב-350 מעלות 20 דקות לקאפקייקס ו-40-45 דקות לעוגות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים בתבניות למשך 25 דקות; מוציאים לרשתות להתקררות מלאה.
מיישרים את תחתית כל עוגה.
מורחים תחתית עוגה אחת עם ציפוי; לשים את תחתיות העוגה יחד ליצירת דלעת. לְהַפְרִישׁ.
שלב צבע מאכל אדום וצהוב כדי ליצור כתום; גוון כשלושה רבעים מהציפוי. גוון ירוק ציפוי שנשאר.
מניחים קאפקייק אחד עם צד ימין למעלה במרכז העוגה כדי לתמוך בגבעול. שמים כמות של ציפוי ירוק על הקאפקייק ומעליו קאפקייק הפוך; כפור עם ציפוי ירוק. מקפיאים את העוגה בציפוי תפוזים.
מניחים לעמוד, ללא כיסוי, עד שהציפוי יציב מעט, כ-30 דקות.
כדי ליצור מרקם, מניחים נייר סופג מעל הציפוי ולוחצים קלות, ואז מסירים.
חותכים חור קטן בפינת שקית מאפה; הכנס קצה עגול. ממלאים שקית עם ציפוי ירוק. צנרת גפנים מתולתלות מגזע ובסיס דלעת. הכינו שקית נוספת עם ציפוי ירוק; הכנס את קצה העלה. מחזיק תיק בזווית של 45°, צינור משאיר באקראי לאורך הגפנים.
שלבו קוקוס עם צבע מאכל ירוק; מפזרים מסביב לבסיס העוגה.