קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
אירועים4 ביולי
מגזין

עוגת החמאה הרביעית ביולי

עוגת החמאה הרביעית ביולי
פאי החמאה של יום העצמאות יכול להיות רק lacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך קמח, סוכר, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 456 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. הקאפקייקס חמאה של יום העצמאות, הרביעי ביולי פאי אוכמניות, ו פינוקים מגניבים של יום העצמאות: פופס פאי תפוחים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מקציפים ביצים, סוכר, גרידה. ואז קמח וחמאה. ואז וניל וחמאה: בקערת ערבוב, לנצח את הביצים, ולאחר מכן לנצח את הסוכר ואת גרידת לימון עד משולב היטב. הכה בקמח וחמאה מומסת. מקציפים את הוניל והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
גרידת לימוןגרידת לימון
ונילוניל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מילוי מעטפת עוגה ואופים: 
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
יוצקים מילוי הבלילה לתוך קליפת עוגה מבושלת (קפוא הוא בסדר).
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
5
אופים ב 163° במשך כ 50 דקות, או עד מרכז פודינג יש רק להגדיר (עדיין יכול להיות קצת wiggly).
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר מהתנור ולתת מגניב. הרפרפת עשויה לנפח מעט בתנור; היא תנפח תוך כדי התקררות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
למעלה עם קצפת ופירות יער: מקציפים את הקרם הצונן עד שהוא מחזיק פסגות נוקשות. לאחר העוגה התקררה לטמפרטורת החדר, להפיץ את הקצפת מעל החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
קצפתקצפת
פירות יערפירות יער
מורחיםמורחים
8
מסדרים את הפטל והאוכמניות בתבנית דקורטיבית על גבי הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
אוכמניותאוכמניות
פטלפטל
9
מגישים מיד או צמרמורת עד מוכן לשרת.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

עוגת חלב חמאה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "