עוגת היער השחור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת היער השחור. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 814 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך שמן צמחי, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו עוגת יער שחור ללא ביצים, איך להכין עוגת יער שחור, עוגת היער השחור, ו עוגת היער השחור (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני מחבתות עוגה 8 אינץ'.
מערבבים חלב וחומץ לעשות חלב חמוץ; להפריש.לנפות יחד את הקמח, סוכר, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. תניח בצד.
לטאטא יחד את הביצים, שמן, קפה ווניל בקערה גדולה. מערבבים בחלב חמוץ. בהדרגה להכות בתערובת הקמח, ערבוב רק עד incorporated.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
מניחים מחבתות על המדף המרכזי ומניחים גיליון עוגיות על מדף תחתון רק במקרה שיש לשפוך-overs.
אופים במשך 30 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. מגניב לחלוטין לפני מילוי.עם סכין משונן ארוך, לפצל כל שכבת עוגה אופקית לשניים. לקרוע שכבה מפוצלת אחת לפירורים; להפריש. לקבלת פירורים עדינים, אתה יכול דופק את שכבת העוגה במזון processor.To להרכיב, מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת עוגה.
דובדבנים מסננים, הזמנת 1/2 כוס מיץ.
מערבבים קצפת וסוכר קונדיטור בקערה בינונית צוננת. הכה עם מערבל חשמלי במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקציפים בוניל