עוגת הלימון של ניית ' ן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל נתן של עוגת לימון. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, מיץ לימון, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. נסו קסדיית העוף הגדולה של ניית ' ן, עקרון פנקייק תפוחי האדמה על ידי ג'ואן נתן, ו ג'ואן נתן של דבש תפוז עוף (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגה, מעיל 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול; תחתית קו של מחבתות עם נייר שעווה. נייר שעווה עם ספריי בישול. מחבתות אבק עם 2 כפות קמח, ולהניח בצד.
כפית קלה 2 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש, ורמה עם סכין.
שלב 2 כוסות קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח, ערבוב עם מקצף.
מניחים סוכר מגורען וחמאה 1/2 כוס בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (כ 5 דקות).
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים תערובת קמח וחמאה ללא שומן לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת הקמח. הכה ב 2 כפות קליפת לימון ו 2 כפות מיץ לימון.
יוצקים הבלילה לתוך מחבתות מוכנות; מחבתות ברז בחדות פעם על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר.
אופים ב 350 במשך 32 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבתות. מגניב לחלוטין על מתלה חוט; להסיר נייר שעווה משכבות עוגה.
כדי להכין זיגוג, לשלב אבקת סוכר ואת שאר החומרים (למעט רצועות קליפת לימון) בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף עד חלקה.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; מורחים חצי הדובדבן על גבי העוגה. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מורחים שנותר חצי הדובדבן מעל גבי עוגה.
מקשטים עם רצועות קליפה לימון,אם תרצה. לאחסן עוגה מכוסה באופן רופף במקרר.