פסטה עם אפונה, אספרגוס, חמאת חסה ופרושוטו
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה עם אפונה, אספרגוס, חמאה חסה, פרושוטו, פסטה עם אפונה הצמד סוכר, אספרגוס, ריקוטה & חמאה חומה, ו פסטה עם אפונה הצמד סוכר, אספרגוס, ריקוטן וחמאה חומה (מתכונים דומים).
מרכיבים
680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אספרגוס, לחתוך לחתיכות 3/4 אינץ2(חוֹרֶף)כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס1ראשחמאה חסה, עלים חתוכים לפרוסות רחבות 3/4 אינץ8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח גס כשר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבש2(חוֹרֶף)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונה טרייה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל ירוק, חלקים לבנים לחתוך לפרוסות 1/4 אינץ ' וירוק בהיר לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק עוף נתרן נמוך2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררת היטב1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פסטה קמפנל113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרושוטו פרוס דק, לחתוך לרצועות רחבות 1/2 אינץ2(חוֹרֶף)שאלוט טחון